Special

motors

Huittinen

YRITYKSEN HISTORIA

Specialmotors Huittinen yrityksen syntyminen ja uudet toimitilat

Syksyllä vuonna 2005 tuli kahvipöydässä kaveruksilla ajatus oman firman perustamisesta. Ajatuksena oli autohuoltoa ja korjauspalveluita tarjoava yritys. Siitä se idea sitten lähti. Ajatusta lähdettiin toteuttamaan katsastamalla vapaita liiketiloja, kuten vanhat viinakaupat. Katsottiin myös muutama muukin liiketila, mutta ne eivät kuitenkaan miellyttäneet. 

Istuttiin uudestaan kahvipöytään miettimään ja siinä syntyi ajatus, että tehdään sellainen toimitila, mikä tarvitaan. Näin ajatus uudesta rakennettavasta kiinteistöstä työhalleineen syntyi. Niinpä rytmiryhmä lähti kiertämään kylän pankit ja esittämään loistavan liikeidean pankeille. Jostakin rahoitus hommaan olisi saatava. Toiset rahakirstun päällä istuvat tyrmäsivät ideamme heti, mutta onneksi joukosta löytyi myös joku myötämielinen ja hän halusi lähteä ideaamme heti mukaan.

huittisten specialmotors oy yritys uudet toimitilat yrityksen historiaa autokorjaamo hs-motors.com

Näin syntyivät uudet yhteiset toimitilat Huittisten Specialmotors Oy:lle sekä PP-pesulle. Uusi kiinteistö työhalleineen valmistui syksyllä 2006 Huittisiin ja avajaiset vietettiin leppoisissa merkeissä. Nykyisin kiinteistön tiloissa palvelee ainoastaan Huittisten Specialmotors Oy.

Tietyt yhteistyökumppanit olivat meille alusta asti itsestäänselvyys ja onneksi kaikki toivomamme kumppanit olivat alusta asti innolla mukana toiminnassamme.

huittisten specialmotors oy uudet toimitilat autohuolto korjauspalvelut varaosat myynti hs-motors.com
huittisten specialmotors oy uudet toimitilat autohuolto korjauspalvelut hs-motors.com

Huittisten Specialmotors Oy:n toimenkuvana on palvella autoilevaa kansaamme ammattitaidolla autohuollon ja korjauspalvelujen merkeissä. Lisäksi toimitamme varaosia ja myymme lisävarusteita sekä tarvikkeita asiakkaillemme.

Laajensimme pian yrityksemme palvelemaan myös muilla moottoriajoneuvoilla kulkijoita. Heille on tarjolla huoltopalvelua, varaosien, tarvikkeiden ja varusteiden myyntiä. 

huittisten specialmotors oy autohuolto myynti varaosat tarvikkeet moottoriajoneuvoille asiakaspalvelu hs-motors.com
huittisten specialmotors oy myymme tarvikkeet moottoriajoneuvosi huoltoon

Tällä valikoimalla pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, olipa kulkupeli sitten auto, mönkijä, moottorikelkka, mopo tai moottoripyörä.

Myös veneiden ja vesijettien varaosat ja tarvikkeet löytyvät meiltä.

Tilaa varusteet ja nouda!

Tervetuloa palveltavaksi meille!

Toivottavat

Marko Isotalo

Joni Kömi

Tarmo Pihlajamäki